VERZEND- EN BEZORGKOSTEN


Onze pakketten worden op dinsdag en vrijdag aangeboden aan DHL.
Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het gewicht en de omvang van de artikelen. Hieronder treft u een overzicht van de tarieven binnen Nederland:

 Tarief:
Brievenbuspost: € 3,50
Pakket 1: € 6,95
Pakket 2: bij ons € 9,95 (normaal E13,75)

*Brievenbuspost: pakketjes met een max. afmeting van 38x26,5x3,2 cm en tot een gewicht van 3 kg.
*Pakket 1: dit zijn pakketten tot een afmeting van l80xbr50xh50 cm en een gewicht van 10 kg.
*Pakket 2: dit zijn pakketten tot een afmeting van br98xh180xd50 cm en een gewicht tot 30 kg.

 

Let op: Spiegels en fotolijsten raden wij aan aangetekend te verzenden. Mocht u schade hebben aan het artikel meldt dit dan direct, wij moeten dit binnen een week melden bij DHL.
Kiest u voor standaard verzenden dan geschiedt dit geheel op eigen risico. Bij schade kunnen wij dan helaas niks voor u doen.
Wij bieden de aangetekende service ook aan bij de krijt-, prik- en magneetborden.

 

Let op: bij een grote bestelling van bijv. meubels, meerdere krijtborden, magneetborden of prikborden, kan het zijn dat er geen verzendkosten worden gerekend in het totaaloverzicht. Kunt u in dat geval contact met ons opnemen? Dan kunnen wij de verzendkosten voor u uitrekenen.

Voor verzenden naar België maken wij gebruik van de diensten van UPS. Hier zijn de kosten voor een pakket groter dan 60x60x120cm dus ook meer. Wij kunnen dit berekenen voor u. Informeer vrijblijvend!


Pakketten of meubels die zwaarder of groter zijn dan bovenstaande maten kunnen worden afgehaald in Lopik of thuis bezorgd. Dit in overleg.
De bezorgkosten berekenen wij aan de hand van uw woonplaats.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens de berekening dan nemen we contact met u op en lossen we het probleem zo snel mogelijk op.


Voor bestellingen vanuit het buitenland gelden andere tarieven. Neem contact op via info@stoerensfeervolwonen.nl voor meer informatie.

© 2010 - 2023 STOER & Sfeervol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel