ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen
Door een bestelling bij STOER & Sfeervol te plaatsen, geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden alhier geplaatst. STOER & Sfeervol heeft het recht om haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen kunnen voorkomen. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

Verzendkosten
*Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en gewicht. Alle producten worden verzonden met Post NL of DHL. STOER & Sfeervol is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of verloren gaan van de producten tijdens het transport. Wij pakken uw bestelling zo zorgvuldig mogelijk in.. 
DHL biedt uw pakket twee keer aan. Bent u de tweede keer ook niet thuis, dan wordt het pakket retour gezonden naar ons. U dient opnieuw verzendkosten te betalen om het pakket opnieuw te laten versturen door ons naar u.
*Bij spiegels en fotolijsten raden wij u aan om aangetekend te verzenden. Heeft u desondanks schade aan het artikel dan dient u dit direct te melden, wij moeten dit nl. ook binnen een week melden bij DHL of Post NL.
Kiest u voor de optie 'standaard verzenden' dan kunnen wij bij evt. schade helaas niets voor u doen, omdat u kiest voor verzenden met eigen risico.
*Ook bieden wij u de mogelijkheid om de bestelling bij STOER & Sfeervol af te halen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Afhaaladres: Lopikerweg West 20, Lopik.
*Grote producten (zoals grote krijt- en prikborden, (op maat gemaakte) meubelen, etc.) kunnen eventueel afgehaald worden bij STOER & Sfeervol. Ook is er de mogelijkheid om (tegen bezorgkosten) grote bestellingen thuis te laten bezorgen. Dit alles in goed overleg.

Levertijd
Voor alle bestellingen geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Na betaling wordt zo spoedig mogelijk overgegaan tot levering. In principe kunt u er vanuit gaan dat u binnen een week uw bestelling in huis hebt, behalve bij spiegels en fotolijsten dit duurt ongeveer 1,5 week. Indien er een langere levertijd wordt verwacht of artikelen niet meer leverbaar zijn, zult u per e-mail op de hoogte worden gebracht. STOER & Sfeervol is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de goederen.

Retour
Indien het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u het recht om het binnen 14 dagen terug te sturen. U dient STOER & Sfeervol vooraf per e-mail of telefoon te informeren over de retourzending. STOER & Sfeervol bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, krijgt u uw geld teruggestort of kiest u een nieuw product uit met dezelfde waarde. De door STOER & Sfeervol gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.
*Bovenstaande procedure geldt overigens niet voor speciaal voor u op maat gemaakte artikelen, artiklelen die we geschilderd hebben (bijvoorbeeld de lijsten van spiegels, fotolijsten, magneetborden, prikborden en krijtborden) of artikelen die speciaal voor u ingekocht zijn. Deze kunnen niet retour!

Betaling
Nadat u een bestelling gedaan hebt via www.stoerensfeervolwonen.nl ontvangt u automatisch een orderbevestiging per mail. Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op NL11 RABO01217.62.793, t.n.v. Gert van Dijk Totaalbouw, krijgt u daarvan bericht. Uw bestelling wordt dan in behandeling genomen. Is een bestelling verzonden dan krijgt u daarvan eveneens bericht. De factuur ontvangt u via de mail.

Aansprakelijkheid
STOER & Sfeervol garandeert dat elk geleverde artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.
STOER & Sfeervol kan niet aansprakelijk worden gesteld als de werkelijke kleuren van de producten afwijken van de producten op de foto’s.
STOER & Sfeervol kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen of verloren gaan van producten tijdens het transport. Ook niet voor vertraging tijdens het transport.
STOER & Sfeervol kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele druk- en zetfouten op de website.
STOER & Sfeervol kan niet aansprakelijk worden gesteld bij ontevredenheid over het aangekochte product.

Gegevens
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door STOER & Sfeervol en worden niet aan derden verstrekt.

             STOER & Sfeervol is een onderdeel van Gert van Dijk Totaalbouw, Lopik 
                                               K.v.K. Utrecht 30214589
                                             BTWnr. 
NL001942652B67

Niets uit deze website mag zonder schriftelijke toestemming van STOER & Sfeervol gekopieerd,   opgeslagen en/ of verspreid worden.

 

 

 

 


 

 

© 2010 - 2024 STOER & Sfeervol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel